VEŽBAJ I ZABAVI SE

Prednosti i komfor

Članstvom u Zoni zdravlja POTPUNO BESPLATNO dobijaš na korišćenje svu potrebnu opremu: fitnes bicikl, tablet i dodatne rekvizite. Sada po prvi put dobijaš mogućnost da vežbaš kada želiš po apsolutno tebi prilagođenom programu. A posebna pogodnost je što sve sadržaje programa potpuno besplatno može koristiti još 3 dodatna člana.

Zona Zdravlja

INDIVIDUALNI TRENINZI

Vežbaš kada želiš sa trenerom po izboru intenzitetom prilagođenim tvojim potrebama.

UKLJUČI I PORODICU

Sve sadržaje programa potpuno BESPLATNO mogu koristiti i 3 člana tvog domaćinstva.

KARAKTERISTIKE FITNES BICIKLA

Zašto fitnes bicikl?

Naučno je dokazano da vežbanje pomoću sobnog bicikla pomaže mršavljenju, poboljšava rad srca, povećava snagu, smanjuje mogućnost za dobijanje dijabetesa, smanjuje stres, poboljšava funkcije mozga i koordinaciju.

KONCEPT

Zašto Zona zdravlja?

Vežbanje u okviru programa Zona zdravlja garantuje ZDRAV trening koji je individualno programiran. BRZ je i lako se uklapa u svačiji životni stil – potrebno je samo 30 minuta tri puta nedeljno. Program je EFIKASAN jer praćenje uputstva garantuje rezultat i SIGURAN – mogućnost povrede je svedena na minimum.

HIT PONUDA

Iskoristi promo period i učlani se u Zonu zdravlja po HIT ceni od 3.999 dinara i obezbedi sebi i svojoj porodici zdraviji život, bolju kondiciju i idealnu liniju. 

UĐI U ZONU ZDRAVLJA

I više ne morate da razmišljaš šta da treniraš i kojim intenzitetom, koliko puta nedeljno i koliko trening treba da traje. Sve odgovore daje Zona zdravlja.

Poruči »
ISPORUKA NA TERITORIJI BEOGRADA

Poručivanje i isporuka fitnes bicikla i potrebne opreme dostupna je na teritoriji Beograda. Ukoliko poručite svoj bicikl već danas isporuka je u roku od 5 radnih dana. Cena isporuke je samo 1.500 dinara.

SPREMAN ZA KORIŠĆENJE

Svoj fitnes bicikl spreman za korišćenje dobijaš na kućnu adresu, zajedno sa rekvizitima potrebnim za treninge.

POTREBNA MERENJA

Prilikom isporuke fitnes bicikla naše stručno osoblje izvršiće potrebna merenja na osnovu kojih pripremamo tvoj individualan program koji ti šaljemo putem mejla.