Danijela popadić, BEOGRAD

Nikad nisam imala problem sa viškom kilograma. Naprotiv, bila sam mršavica ceo svoj život, čak sam i bila u fazonu da bih volela da imam koji kilogram više. Da ne pominjem komplekse zbog premršavih ruku, ramena, itd.
No, znate ono, pazite sta želite, možda se i ostvari. Meni se ostvarilo i više nego što je trebalo. Počela sam da dobijam kilograme i više nego što sam želela. Ne, nisam bila debela, ali se nakupilo stresa, malo zbog godina, malo više od toga što sam jela kao da mi je poslednje i to u 2 noću, malo zbog ljubavi prema pivu.
Kilograme sam dobila, ali ne tamo gde sam ih želela. Žene će znati o kom delu pričam-stomak i struk.

Alarm mi se upalio onog trenutka kad sam videla diiivne kožne pantalone (br. 36) u koje nisam mogla da udjem, a to je moj broj oduvek. Kupila sam ih, o daaaa. Rekla sam sebi:Smršaćeš, ako želiš da udješ u njih. (U krajnjem slučaju, jeftinije mi je bilo da smršam, nego da menjam komplet garderobu).
Dakle, motiv sam imala, trebao mi je neko stručan da mi pomogne u nameri. Protivnik sam dijeta. Ali nisam protivnik korigovanja ishrane, fizičke aktivnosti i promene načina života.
Htela sam nekog ko će da mi da lični primer svojim izgledom. Neko ko je stručan i ko me neće posavetovati pogrešno. Nije bilo idealnije osobe od njega. Dragi Dr Feelgood (Ok, izmedju ostalog, odabrala sam ga i jer je lep, pa šta?) :)
Kontaktirala sam ga i uključila se u program @zonazdravlja

Radi se o sledećem:
Na kućnu adresu se isporučuje bajs (slika gore), sa dodatnom opremom za vežbe opterećenja, tablet za online trening. Primamila me i cena od 3999 rsd, jer znam koliko su inače individualno treninzi.
U tu cenu spada i kompletan pregled, merenje, procenat masti (moje su bile katastrofalne), tonus misića (takodje katastrofalan, a nekad sam trčala maraton), procenat vode, itd. Videvsi rezultate, manje više mi je bilo zbog fizičkog izgleda, ali zdravlje mi je bilo alarmantno. I to je bio dodatni motiv da nesto uradim za sebe.
Jelovnik dobijam na mail svake nedelje (ranije sam na pomenu zdrave hrane imala averziju, no, jelovnik koji dobijam je poprilično ukusan iako je zdrav.), vežbam tri puta nedeljno po 30 minuta, i na slici je rezultat posle mesec dana.
Od kad treniram, osećam se raspoloženije, vedrije, pokretnije.
Napomenuću, ovo nije reklama. Htela sam da podelim svoje iskustvo sa svima koji bi da promene nešto na bolje i kojima fali motivacije.
Podržite one koji treniraju, meni je svako „Bravo“ od prijatelja i Saše značilo. Budite uporni, jer: Protiv gravitacija se može, verujte mi.

GORAN ĆIRIĆ, NOVI SAD

Zovem se Goran. Iz Novog Sada sam. Pre početka korišćenja programa „Zona Zdravlja“ Dr.Feelgood sam imao 113 kg i sve što ide uz preteranu gojaznost na moju visinu od 176 cm (hipertenzija, dijabetes, poremećaj rada štitne žlezde… ). Posle tri meseca treninga i ishrane po preporuci Dr. Feelgood-a uspeo sam da skinem 15 kilograma  i da , uz prepisani terapiju koju godinama koristim, konačno reguliše hipertenziju i dijabetes.

Uz sve preporuke za program „ZonaZdravlja“ Dr. Feelgood-a ovo je najvrednija stvar koju čovek može da dobije, „ZDRAVLJE“. Još jednom bih se zahvalio kompletnom timu“Zona Zdravlja“. Hvala!!! I, naravno, idemo dalje!

IVANA I NIKOLA ATANACKOVIć, BEograd

Konzumiranje kompletnog programa Zone zdravlja nije samo dijeta i suvoparna vožnja bicikle, to je mnogo više od toga. To je porodična zabava, druženje i posvećenost cele porodice jedni drugima. :-) Brinite o sebi,budite u zoni zdravlja uz posvećeni tim zone zdravlja!!!  Sve pohvale timu!

Jovan i Milena, Kiseljak

Jovan je u program krenuo sa 114kg. Posle 6 nedelja u Zoni zdravlja izgubio je 13kg masti i sada ima 101kg. Milena (njegova supruga) je u program krenula sa 88kg i posle 6 nedelja je izgubila 9kg i sada ima 79 kg. Jovan je do sada svašta probao. Izgubio je 13kg a izgleda i oseća se kao da je izgubio barem 20kg zbog načina vežbanja i ishrane u okviru program Zona zdravlja. Nekada je gubio i po 25 kg ali ih je brzo vraćao. To su bile nepravilne i iscrpljujuće dijete bez treninga ili sa nepravilinim treninzima. Milena je probala takođe sve i svašta .Prvi put u životu je prezadovoljna. Jede sve, samo umereno a tako i trenira. Bolje se osećaju, spavaju, bude se odmorni i imaju višak energije koja je osnova zdravog života.

To su bile nepravilne i iscrpljujuće dijete bez treninga ili sa nepravilinim treninzima. Milena je porobala takođe sve i svašta. Prvi put u životu je prezadovoljna. Jede sve, samo umereno a i tako trenira. Bolje se osećaju, spavaju,bude se odmorni i imaju višak energije koja je osnova zdravog života.

MILENA JANIČIĆ, FUTOG

Ja sam Milena Mimi Janičić. Imam 37 godina,supruga i majka tri sina.Do prve trudnoće igrala sam rukomet u Crvenoj Zvezdi, Bambi-Mladi Radnik iz Požarevca i Voždovcu iz Beograda.Tri carska reza i pogrešna dijagnoza u vezi štitne žlezde dovele su do ozbiljne gojaznosti. Sav moj napor da treniram van kuće nije urodio plodom. Iziskivalo je previše trošenja vremena i nervozu. Sa programom „Zona zdravlja“, Dr.Feelgood, moj život se menja iz korena.

Treninzi su 30min u kućnoj atmosferi i sasvim dovoljno da se osećate produktivno. Način ishrane i posvećeni treneri polako postaju način života, a ne samo želja za lepšom figurom. Za tri meseca uspela sam da sebe „prepolovim“ i da svi u mojoj okolini primete promenu. Sada svakodnevno treniram i osećam se kao u najboljim rukometnim danima. Sportska disciplina je jako bitna. Ne zaboravite uvek budite u Zoni zdravlja. Srdačno vaša Mimi

SNEŽANA, POŽAREVAC

Svima preporučujem program Dr Feelgooda koji žele da izgube kilograme a da pritom sačuvaju zdravlje.Prvi mesec sam odradila idemo dalje do cilja .Hvala za ovakav program!

SUZANA, BEOGRAD

ZonaZdravlja je sjajan projekat Dr Saše i njegovog tima. On sam pleni pozitivnom energijom. Tako ja reših da uđem u pomenutu zonu i puno zdravih navika unesem u svoj život. Ulaganje u zdravlje je ulaganje u budućnost.

Gordana Atanacković, Požarevac

Vaš program za vežbanje sa kućnim biciklom i upustvima sa ishranom je za mene odličan, posebno u vreme ograničenog kretanja van kuće u ovo vreme virusa. Sve vežbe: sa trakom, program vežbi na bicikli, istezanje su jako dobro usklađene i veoma mi prijaju. Bicikl je doneo radost u moj dom. Zona zdravlja je zona u kojoj se odlično osećam. Preporučujem svima. Pozdrav divnom timu i Saši

KORISNICI

DANIJELA POPADIĆ, BEOGRAD

GORAN ĆIRIĆ, NOVI SAD

IVANA I NIKOLA, BEOGRAD

JOVAN I MILENA, KISELJAK

MILENA JANIČIĆ, FUTOG

SNEŽANA, POŽAREVAC

SUZANA, BEOGRAD

GORDANA ATANACKOVIĆ POŽAREVAC