KLJUČ USPEHA

Dovoljno je samo 30 minuta 3x nedeljno

Zona zdravlja je koncipirana tako da je dostupna apsolutno svakome, bez obzira na godine, stil života i dosadašnje navike. Dovoljno je da odvojite samo 30 minuta tri puta nedeljno i trenirate sa nekim od naših trenera putem onlajn programa vežbanja kojima možete pristupiti sa tableta koji dobijate zajedno sa fitnes biciklom. 

PORUČI »
Lični trener
Ishrana
Podrška

Mi čuvamo tvoju motivaciju

Pored vežbanja individualni program ishrane propisan od strane Dr Feelgooda sa pet obroka dnevno obezbediće da ne osetite glad i time očuvati motivaciju. A za sva pitanja i nedoumice obezbedili smo snažan sistem podrške koji vam je na raspolaganju.

Uđi u Zonu zdravlja
ZONA ZDRAVLJA

Individualni jelovnik i kalorijske potrebe

Svaki član programa dobija u individualan program ishrane pripremljen od strane Dr Feelgooda. Nakon inicijalnog merenja prilikom isporuke fitnes bicikla i opreme, na tvoj mejl stiže tvoj individualno kreiran nedeljni plan ishrane sa receptima i potrebnim količinama.  Recepti su jednostavni i koncipirani tako da je priprema jednostavna, brza i ekonomična. Nedeljni plan ishrane se šalje svake nedelje tokom članstva u programu.

Poruči »
ISPORUKA NA TERITORIJI BEOGRADA

Poručivanje i isporuka fitnes bicikla i potrebne opreme dostupna je na teritoriji Beograda. Ukoliko poručite svoj bicikl već danas isporuka je u roku od 5 radnih dana. Cena isporuke je samo 1.500 dinara.

SPREMAN ZA KORIŠĆENJE

Svoj fitnes bicikl spreman za korišćenje dobijaš na kućnu adresu, zajedno sa rekvizitima potrebnim za treninge.

POTREBNA MERENJA

Prilikom isporuke fitnes bicikla naše stručno osoblje izvršiće potrebna merenja na osnovu kojih pripremamo tvoj individualan program koji ti šaljemo putem mejla.