PERSONALIZOVANI MEDICINSKI FITNESS

ZONA ZDRAVLJA By Dr Feelgood

Vežbanje i mršavljenje kod kuće? Moguće je!

vezbanje-i-mrsavljenje-kod-kuce-moguce-je

Tabela sadržaja

Da li imate previše obaveza u toku dana? Ne možete da stignete na grupne treninge ili u teretanu? Ili vam se, iskreno, to malo i ne radi po hladnom vremenu, kiši i zimi?

Ako ste na sva pitanja odgovorili sa DA, ali ipak želite da redovno vežbate kako biste ostali u formi ili smršali, nastavite da čitate.

Jasno je da ovo nisu jedini izazovi savremenog života i da su tu i brojni drugi razlozi zbog kojih prosto nismo u mogućnosti da redovno treniramo. Nažalost, sve nas je pogodila i pandemija, mnoge teretane i sale (bile) su zatvorene, ograničen je broj ljudi koji može da vežba u zatvorenom prostoru, a i ne osećate se sigurno ili prijatno da, recimo, vežbate sa maskom.

Odlično rešenje bilo bi vežbanje kod kuće sa personalnim trenerom, zar ne? Ne, ne mislimo na aplikacije za vežbanje, iako su brojne i raznovrsne. Istina je da nude raznolike treninge, često i virtuelnog trenera, koji vam pokazuje vežbe, broji i motiviše vas. Ali istina je i da je aplikaciju jako lako deinstalirati, zaboraviti na nju i na svog virtuelnog trenera, koji vas neće opominjati ako neki trening ili vežbu preskočite.

Ipak, ni to nije razlog da ispadnemo iz forme, da ne vodimo zdrav život ili da ne gubimo kilograme, čak iako većinu vremena provodimo kod kuće.

Redovno vežbanje ima brojne blagodeti za naš organizam:

 • poboljšava rad srca i pluća
 • podstiče cirkulaciju i reguliše pritisak
 • sprečava brojne kardiovaskularne bolesti
 • jača naš organizam
 • poboljšava kondiciju, produktivnost, nivo energije u toku dana
 • i na kraju – i vizuelno oblikuje naše telo.

Sve nabrojano, trebalo bi da vam bude dovoljno jak podsticaj da ne izgubite motiv za vežbanje. Ukoliko i dalje mislite da je to kod kuće nemoguće i želite da prepustite nekome da vas vodi kroz svaki trening i bodri vas da ne posustanete Zona zdravlja by Dr Feelgood je idealan program za to.

vezbanje-i-mrsavljenje-kod-kuce-moguce-je-2

Kako izgleda program Zona Zdravlja by Dr Feelgood?

Zona Zdravlja osmišljena je tako da je dostupna apsolutno svakome, i deci i odraslima, bez obzira na stil života i iskustvo u vežbanju i treninzima.

U okviru programa dobijate:

 • Sobni fitnes bicikl i prateće rekvizite za vežbanje besplatno, koje mogu da koriste svi članovi porodice
 • Pametni sat za praćenje performansi
 • Besplatan tablet sa nasnimljenim vežbama naših trenera, detaljno objašnjenim
 • Pregled i na osnovu toga koncipirane vežbe
 • Personalizovan jelovnik, kako biste sigurno i efikasno postigli željene rezultate
 • Kontrolu, podršku i savete Dr Feelgooda 24h

Vežbanje kod kuće zaista ne mora da bude teško i u to ćete se i uveriti. Biće dovoljno da odvojite samo 30 minuta tri puta u toku nedelje i u svom domu trenirate sa personalnim trenerom uz zadate vežbe i spinning bicikl.

Uštedećete vreme jer nećete morati da odlazite do teretane ili neke sale za vežbanje, tražite parking ili se više puta presvlačite pre, u toku ili posle treninga. Nećete morati da brinete ni oko inspiracije i ideja za vežbe, da gledate šta drugi rade i pitate se da li pravilno izvodite vežbu. Osim toga, ulaskom u porodični program Zone Zdravlja, svi članovi porodice moći će da vežbaju, te ćete na taj način jedni druge podržavati, bodriti i zabavljati se trenirajući. Ako pak „zapnete“- tu je Dr Feelgood i vaš personalni trener da vas pozove i podseti na trening ili motiviše da uradite planirani program vežbi za tu nedelju. A, kako biste još lakše usvojili zdrave navike i stil života i kako biste bili sigirni da na zdrav način mršavite, dobijate i personalizovani jelovnik. Na osnovu merenja koje obavljamo na samom počeku, sastavljamo individualni plan zdrave i izbalansirane ishrane, koji će vam osigurati i da se izgubljeni kilogrami kasnije neće vraćati.

vezbanje-i-mrsavljenje-kod-kuce-moguce-je-3

Zašto se vežba na sobnom biciklu?

Izabrali smo baš sobni bicikl jer je brojnim istraživanjima utvrđeno da vežbanje upravo na ovoj spravi povećava snagu, poboljšava rad srca, smanjuje mogućnost dobijanja dijabetesa, smanjuje stres, poboljšava koordinaciju i mišićnu muskulaturu, a mogućnost povreda je minimalna. Sobni bicikl koji dobijate u okviru programa dimenzija je svega 50×100 cm, pa ćete ga lako uklopiti i naći mu mesto u bilo kom prostoru u svom domu. Uz njega dobijate i fitnes elastične trake kako biste vežbali i gornji deo tela i da bi vežbanje bilo raznovrsnije. Svakako, objasnićemo vam kako da pravilno vežbate, na tabletu ćete imati nasnimljene vežbe koje pratite i u svakom trenutku nekoga ko prati vas i vaš napredak.

Nema više izgovora i preskakanja treninga – uvek smo tu da vas podsetimo da je neophodno vežbati kako bismo došli do cilja, a to je pre svega zdrav i dug život i dobar osećaj svaki dan. Uverite se da je moguće biti u formi, gubiti kilograme i hraniti se zdravo i kod kuće – pozovite nas za više informacija na +381 69 4555 646.

Ostali saveti: